Judith

€ 15,00
Per uur
Judith
Plaats: Apeldoorn
Geverifieerd e-mailadres
Hallo, mijn naam is Judith en ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn man, onze dochter en al onze huisdieren in Apeldoorn.

Ik ben in het bezit van een rijbewijs en een auto dus ben erg mobiel. Na een poosje offline te zijn geweest wegens voldoende adresjes ben ik nu weer terug door een aantal verhuizingen van vorige klanten. Naast het schoonmaken ben ik ook bereid om te helpen opruimen of organiseren van de woning.

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zon

Mijn diensten

Schoonmaken
Badkamer en wc
De keuken en afwas doen
Stofzuigen / dweilen
Strijken
Was ophangen
Kleren wassen
Opruimen
Bed opmaken
Boodschappen doen
Koelkast/oven

Talen die ik spreek

Engels
Nederlands

Wat je van mij kunt verwachten is

Naast mijn werk vindt ik het leuk om mensen te helpen met de huishoudelijke taken, door een schoon huis achter te laten wordt ik erg vrolijk en gelukkig. Ook wanneer ik positieve reacties krijg van mijn klanten zorgt dat voor een glimlach op mijn gezicht, in overleg is er veel mogelijk! Stuur me een berichtje en dan kijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Naast mijn werk doe ik

Naast mijn werk sport ik regelmatig of spreek ik af met vriendinnen. Ook heb ik mijn eigen huishouden met 2! Katten , een hond en 3 konijnen, dus thuis ben ik ook altijd lekker bezig

Wat ik belangrijk vind in het werk

Een goede veilige omgeving, als er iets gebeurd en u wilt dit graag op een andere manier dan hoor ik dit graag, ook ik ben een mens en zal wel eens iets vergeten of anders doen als dat u het zelf gewend bent, communicatie staat voorop!

Extra informatie

In bezit van rijbewijs

Wil je rond Apeldoorn meer actieve huishoudelijke hulpen zien?

Vind jouw huishoudelijke hulp
Wil je rond Apeldoorn meer actieve huishoudelijke hulpen zien?