Jan

€ 15,00
Per uur
Jan
Plaats: Amsterdam
Geverifieerd telefoonnummer
Ik ben Jan en woon in Duivendrecht en zoek nog enkele adresjes in Amsterdam, Duivendrecht, Amstelveen of Diemen. Ik heb jaren ervaring en heb een VOG en kan referenties aanleveren. Bij voorkeur bij mensen die het echt nodig hebben. Ik werk daarnaast ook voor mensen met een PGB als verzorgende IG. Het kan soms zijn dat ik wel eens te laat kom of dat er gewisseld moet worden op mn werk. De mens gaat dus altijd voor stof en poetsen! Dit even voor de duidelijkheid maar we komen altijd.

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zon

Mijn diensten

Schoonmaken
Badkamer en wc
De keuken en afwas doen
Stofzuigen / dweilen
Ramen wassen
Strijken
Was ophangen
Kleren wassen
Opruimen
Bed opmaken
Boodschappen doen
Koelkast/oven
Kinderoppas

Talen die ik spreek

Nederlands
Duits
Engels
Frans

Wat je van mij kunt verwachten is

Een van de weinige mannen die het ontzettend leuk vindt om iemand blij te maken met een schoon huis. Ik heb ruim 20 jaar ervaring en doe dit werk met plezier. Meestal maak ik een vaste prijs naar de grote van de woning of het bedrijf.Bij grote klussen zoals kastjes schoonmaken, tuinklussen of ramen lappen, neem ik in overleg m'n schoonmoeder mee. Ik doe bijna alles met de auto, graag een gasten inlog aanvragen voor de parkeermeter van de gemeente à €1,20 per uur.

Naast mijn werk doe ik

Ik werk als verzorgende en in mijn vrije uren maak ik mensen blij met hulp aan huis of tuin. In m’n vrije tijd tuinier ik graag en ik ben dol op dieren. Ik heb samen met m'n partner een volkstuin en daar verblijven we tijdens mooie zonnige dagen met onze kleine Jack Russell. De groentetuin vergt veel werk maar de kippen ook.

We wonen in Brussel en in ga om de week een lang weekend naar ons appartementje. Meestal gaan we dan camperen in de Ardennen.

Wat ik belangrijk vind in het werk

Ik vind het leuk om schoon te maken en hoop altijd mensen blij te maken met een schoon huis. Sinds 2 jaar werk ik ook als verzorgende en dit geeft me veel voldoening. Uiteraard met overleg is er veel mogelijk zeker ook met mensen die werken met een PGB. In overleg met het zorgteam kunnen er ook andere dingen gedaan worden. In overleg zijn zaken als koken, ordenen, persoonlijke verzorging, boodschappen halen of oppas ook mogelijk. Ik ben in het bezit van een auto en een fiets.

Extra informatie

Zelfstandige met verzekering voor schade
In bezit van rijbewijs
Ik heb een verklaring van goed gedrag en zeden
Met aanbevelingsbrief of referenties die gebeld mogen worden

Wil je rond Duivendrecht meer actieve huishoudelijke hulpen zien?

Vind jouw huishoudelijke hulp
Wil je rond Duivendrecht meer actieve huishoudelijke hulpen zien?