Ilonka

€ 11,50
Per uur
Mijn naam is ilonka habing, ik ben 34 jaar oud en getrouwd en heb 4 kinderen, ik maak graag samen uw huisje schoon alleen of gezamenlijk met mijn schoonmaak maatje. Wij doen samen vele werkzaamheden bij mensen thuis, het is en gezellig en wij maken snel en netjes schoon. Wij werken in omgeving Delfzijl

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zon

Mijn diensten

Schoonmaken
Badkamer en wc
De keuken en afwas doen
Stofzuigen / dweilen
Ramen wassen
Strijken
Was ophangen
Opruimen
Bed opmaken
Koelkast/oven

Talen die ik spreek

Nederlands

Wat je van mij kunt verwachten is

Voor een schoon huisje, extra taken waar u zelf niet aan toe komt of wat u niet lukt willen wij graag voor u doen. Met ze 2en staan we sterk om al het zware werk van u overtenemen. Wat voor dingen doen wij graag. Stoffen, stofzuigen, de afwas, wasophangen vouwen, dweilen, bedden verschonen, toilet, badkamer, wilt u dat wij extra taken doen dat kan natuurlijk in overleg zoals bv de boekenkasten stofvrij maken, ramen wassen ect..

Naast mijn werk doe ik

Ik heb zelf 4 kinderen waar ik heet druk mee ben, maar daarnaast ben ik voorzitten van de ouderraad op de basisschool, daarnaast heb ik mijn eigen goede doel opgericht hier in Delfzijl voor mensen die tussen wal en schip vallen, hier verzorg ik de mensen oa van brood aardappels en diverse leuke extra dingen.

Wat ik belangrijk vind in het werk

Wij worden echt blij van het hulp wat wij kunnen aanbieden, zodat u wat zorgen minder heeft. Een vrolijke babbel is voor ons al veel voldoening.

Wil je rond Delfzijl meer actieve huishoudelijke hulpen zien?

Vind jouw huishoudelijke hulp
Wil je rond Delfzijl meer actieve huishoudelijke hulpen zien?