Gerda

€14.50
Per uur
Gerda
Plaats: Woerdense Verlaat
Geverifieerd e-mailadres
Hallo .

Mijn naam is Gerda ik kom uit een klein dorpje Woerdendse Verlaat. Ik heb jarenlang in de verzorging gewerkt, maar door mijn leeftijd werd dit mij te veel . Ervaring in de huishouding heb ik nog van toen mijn kinderen nog jong waren toen deed ik dit werk ook.

Ik ben op zoek naar mensen die in "nood" zitten en haast geen tijd hebben voor het schoonhouden van hun huis.

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zon

Mijn diensten

Schoonmaken
Badkamer en wc
De keuken en afwas doen
Stofzuigen / dweilen
Ramen wassen
Strijken
Was ophangen
Kleren wassen
Opruimen
Bed opmaken
Boodschappen doen
Kinderoppas

Talen die ik spreek

Nederlands

Wat je van mij kunt verwachten is

Ik ben een serieuze werkster. Ik werk netjes , ben flexibel wat werk betreft .Ik ben zo beetje van alle markten thuis b.v. een hondje uitlaten is geen probleem ( wel graag een makkelijk hondje dan) even op een kindje passen als het nodig is ook geen probleem (ik ben een oma van 3 klein kinderen). Boodschapjes doen en bij wat ouderen mensen af en toe wat onkruid weg halen in de tuin enz. Klanten waar ik nu werk , hebben veel vertrouwen in mij , ik werk meestal alleen terwijl zij op hun werk zijn. Ook een belangrijk puntje: Ik heb jarenlang ervaring bij (dementerende )ouderen . Ik begrijp dat je met deze mensen meer geduld moet hebben , en iets anders met respect moet benaderen .

Naast mijn werk doe ik

Eenmaal thuis , doe ik mijn eigen huishoudelijk klusjes , daarna zit ik veel op internet ,ik schrijf verhalen. Fiets graag , lees graag . Verzorg ik mijn diertjes poes , kippen en kuikens. Ben graag in de tuin bezig.

Wat ik belangrijk vind in het werk

Waar ik blij van word is als ik bij iemand schoongemaakt heb en later bericht krijg dat ze tevreden zijn en zeer waarderen wat ik gedaan heb.

Extra informatie

Ik heb een verklaring van goed gedrag en zeden

Wil je rond Noorden meer actieve huishoudelijke hulpen zien?

Vind jouw huishoudelijke hulp
Wil je rond Noorden meer actieve huishoudelijke hulpen zien?