Chayenna

€7.50
Per uur
Mijn naam is Chayenna van Peer.Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Breda. Ik heb nooit in de thuishulp gewerkt maar ik zou graag iets anders willen proberen. Ik ben erg sociaal en gemotiveerd en een praatje is altijd gezellig. Ik houd van doorwerken en houd ervan om de clienten aan het einde van de dag met een glimlach op hun gezicht te zien.

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zon

Mijn diensten

Schoonmaken
Badkamer en wc
De keuken en afwas doen
Stofzuigen / dweilen
Ramen wassen
Strijken
Was ophangen
Kleren wassen
Opruimen
Bed opmaken
Boodschappen doen
Koelkast/oven

Talen die ik spreek

Nederlands
Engels

Wat je van mij kunt verwachten is

Ik heb nooit in de thuishulp gewerkt maar ik zou graag iets anders willen proberen. Ik ben erg sociaal en gemotiveerd en een praatje is altijd gezellig. Ik houd van doorwerken en houd ervan om de clienten aan het einde van de dag met een glimlach op hun gezicht te zien. Poetsen is voor mij een uitlaatklep en mijn dagelijkse bezigheid thuis. Ik houd van hygiene en verzorgd.

Naast mijn werk doe ik

Ik werk nu in de zeeman Breda als kassiere en winkelmedewerker al 2 jaar. Ik ben daarom veel met klanten in contact en daarom bouw ik vele sociale contacten op.

Wat ik belangrijk vind in het werk

Klanten tevreden stellen met hun aakopen / problemen oplossen zodat de klanten met een glimlach de winkel weer verlaten en het is altijd gezellig, want naar 2 jaar leert u de klanten ook persoonlijk kennen.

Extra informatie

In bezit van rijbewijs
Ik heb een verklaring van goed gedrag en zeden

Wil je rond Breda meer actieve huishoudelijke hulpen zien?

Vind jouw huishoudelijke hulp
Wil je rond Breda meer actieve huishoudelijke hulpen zien?