hanniefa

€ 10,00
Per uur
hanniefa
Plaats: Kerkrade
Geverifieerd met Facebook
Geverifieerde Google
Ik ben een leuke jonge dame die heel graag schoonmaakt, ik heb binnen de schoonmaak ook ervaring en hou van orde en overzicht. Ik neem dus ook de minder makkelijke gebieden mee, ben flexibel in werkdagen en tijden. Vind hygiëne net zo belangrijk als schoonmaken, daarom hanteer ik een bepaalde manier van werken, zodat alles niet alleen schoon maar ook hygiënisch is. Verder ben ik een heel betrouwbaar persoon, mijn tas mag altijd gecontroleerd worden, ben een open en eerlijk mens.

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zon

Mijn diensten

Schoonmaken
Badkamer en wc
De keuken en afwas doen
Stofzuigen / dweilen
Ramen wassen
Strijken
Was ophangen
Kleren wassen
Opruimen
Bed opmaken
Boodschappen doen
Koelkast/oven
Kinderoppas

Talen die ik spreek

Nederlands

Wat je van mij kunt verwachten is

Ik maak op een bepaalde manier schoon waarbij hygiëne mee wordt genomen, heb mijn eigen werkwijze ontwikkeld omdat schoon op het algemeen niet hygiënisch betekent. Ook heb ik geen probleem met de ramen, auto's en tuin.

Naast mijn werk doe ik

Naast mijn schoonmaak werk ben ik zelfstandig onderneemster in beginfase, ik werk vanuit thuis dus kan ik daardoor alles heel goed combineren met elkaar zonder tijd gebrek.

Wat ik belangrijk vind in het werk

Ik vind het belangrijk dat er een gezonde werknemers/werkgevers relatie is. Dus er moet voldoende communicatie en vertrouwen aanwezig zijn, hou van een controle na het werk, zodat ik weet waar ik meer of minder aandacht aan mag besteden, wetende dat de klant tevreden is over mijn werk en natuurlijk sta ik dus open voor feedback. Indien het mag, maak ik gebruik van chloor, ontvetter, disinfectie middelen naast de standaard schoonmaak middelen.

Wil je rond Kerkrade meer actieve huishoudelijke hulpen zien?

Vind jouw huishoudelijke hulp
Wil je rond Kerkrade meer actieve huishoudelijke hulpen zien?